Benvinguts i benvingudes,

En primer lloc, ens presentem, som l’Andrés Rubio i l’Ana Hernández, entrenadors de minibàsquet a l’AESE (Agrupació Esportiva Santa Eulàlia), a l’Hospitalet de Llobregat. Cadascú de nosaltres amb diferents experiències i vivències al món del bàsquet però tots dos amb il·lusió per compartir amb vosaltres aquest espai i poder apropar-vos les nostres propostes esportives.

Abans de començar el viatge, volem explicar-vos el motiu d’aquest web. Anys anteriors vam coincidir sent els responsables dels dos grups d’escola del club, és a dir, de nens i nenes de 6 a 8 anys. Com molts de vosaltres ja sabreu, són els primers anys de bàsquet per a molts d’aquests infants i una bona o mala actuació pot decidir el futur dels nostres jugadors. És per això, que ens vam adonar de la importància de tenir un ampli ventall d’exercicis i jocs per fer amb els més petits i per motivar-los a seguir aprenent i creixent en aquest esport. Mútuament, ens vam intercanviar propostes i vivències que havien resultat satisfactòries amb els grups corresponents. I, en aquest moment, va ser quan va sorgir la idea de compartir aquestes idees amb vosaltres; amb altres entrenadors, amb jugadors, amb futurs entrenadors, amb les famílies… en definitiva, amb amants del bàsquet.

Us animem a que doneu una ullada al web, el qual com podeu veure està dividit en diferents apartats i subapartats per facilitar les cerques que vulgueu realitzar. A més, trobareu projectes nous i propostes innovadores, que encara que semblin estar fora del món de l’esport, es troben fortament lligades a aquest i als seus valors ètics. Finalment, us convidem a participar en el nostre apartat d’opinió, que de ben segur ens ajudarà a veure altres punts de vista i a descobrir noves iniciatives.

Per les raons que hem exposat prèviament, els jocs, exercicis i la resta de propostes que trobem en el blog van dirigides, especialment, a jugadors d’edats esportives primerenques. Tot i així, apareixen variants que juntament amb la imaginació i l’experiència es poden convertir en exercicis molt útils per a jugadors d’edats més avançades.

Gràcies per avançat per dedicar-nos una part del vostre temps, i esperem que sigui un passeig agradable i profitós per a tots vosaltres!