Els diferents jocs de taula que presentem són ideals per fer un entrenament especial i diferent, per fer equip o per fer-ne ús en dies de pluja. Tots ells, sense excepció, es poden crear a casa i es poden modificar per adaptar-los a les edats dels nostres jugadors i jugadores.


Gooseball

El Gooseball és un joc de taula basat en el bàsquet. Molt semblant al conegut “Joc de l’Oca”, es tracta d’anar avançant caselles, sabent que algunes són inofensives però d’altres tenen premis… o càstigs. El primer a arribar a la darrera casella serà el guanyador. Descobreix-ho!

Descarrega’t el Gooseball!

.


Línies de vida

“Línies de vida” és un joc de taula molt senzill, basat en el bàsquet i que ens pot fer passar una bona estona. Caldrà, això sí, un treball previ de l’entrenador que, a més de portar el taulell de joc, haurà de personalitzar els daus dels participants. Però valdrà la pena!

Descarrega’t “Línies de vida”!

.


Bingo basquetbolístic

Qui no ha jugat alguna vegada al bingo? Us proposem una versió basquestbolística, molt divertida i que a més servirà per repassar el reglament i els gestos arbitrals amb els nostres jugadors i jugadores. Com sempre, és un joc totalment personalitzable i que podeu variar en funció del vostre equip. Proveu-ho!

Descarrega’t el “Bingo”!


Pasapalabra

Segur que tots heu vist alguna vegada el concurs de televisió ‘Pasapalabra’. Us portem una versió amb paraules extretes del llenguatge del bàsquet que ens permetrà aprendre i divertir-nos. Totalment recomanable!

Descarrega’t ‘Pasapalabra’!


QUI ÉS QUI

Un dels jocs de taula més populars, el ‘Qui és qui’ però totalment adaptat al bàsquet, amb personatges del món de la cistella!

En aquest cas, nosaltres hem triat jugadors professionals de l’ACB i de l’NBA però pot ser una molt bona idea adaptar-ho amb jugadors i jugadores de qualsevol àmbit: club, equip, ciutat…

Tot i que per presentar-ho hem fet servir el taulell original del ‘Qui és qui’, cal dir que no és una qüestió estrictament necessària. És perfectament possible fer un joc similar sense tenir el taulell. De fet, guanyarem en agilitat i podrem canviar personatges d’una forma molt més ràpida.

Per últim, destacar que hem creat també una taula amb dades sobre els personatges protagonistes del nostre ‘Qui és qui’: número, nacionalitat, lliga i equip. Així, a més de fixar-nos en trets físics, els nostres jugadors i jugadores podran preguntar sobre altres temes.

Doneu un cop d’ull a la nostra idea i descarregueu-vos el ‘Qui és qui’!

Personatges

Dades

Cartes