Objectius: Bot de velocitat, cohesió de grup, defensa jugador amb pilota, domini i maneig de la pilota, percepció espacial, velocitat de desplaçament, velocitat de reacció.

Temps recomanat: 7-8 min

Número de jugadors: 6-14

Material: Pilotes de bàsquet i cons

Metodologia: Els jugadors estaran dividits en dos equips, cadascun d’ells situats a cada línia de fons en fila. De cada equip hi haurà un participant (l’aranya) que estarà a la línia de tir lliure del camp contrari. Al centre de la pista hi haurà premis (cons per exemple). Sortirà un de cada equip, si aconsegueix superar a l’aranya i arribar a agafar primer el premi, se l’emportarà cap al seu equip. Un cop aquest jugador hagi aconseguit agafar el premi, o bé, hagi estat atrapat, sortirà el següent. El joc acabarà quan no quedi cap premi al mig del camp; en aquest moment, l’equip que hagi aconseguit més cons serà el guanyador de la partida.

Variant 1: Si volem més dinamisme i activitat per part dels jugadors, podem posar més aranyes i deixar que els jugadors puguin anar al mig camp més d’un alhora.

Variant 2: Si, per contra, volem més control de l’activitat i accions més pausades i meditades, podem ser nosaltres qui doni el senyal de sortida als jugadors cada cop que els hi toca sortir. En aquest cas, és convenient que els jugadors que estan a la fila i no els hi toca sortir estiguin realitzant alguna acció mentre esperen el seu torn (canvis de mà, bot estàtic…).

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada