Objectius: Bot de velocitat, bot estàtic, cohesió de grup, domini i maneig de la pilota, memòria, velocitat de desplaçament

Temps recomanat: 7-8 min

Número de jugadors: 6-20

Material: Pilotes de bàsquet

Metodologia: Abans de començar el joc, tots els infants se situaran davant de l’entrenador en fila. Un a un, aniran passant pel costat de l’entrenador. Aquest li dirà a cau d’orella si és l’assassí o no. Segons el nombre de jugadors, escollirà quants assassins vol que hi hagi (la proporció recomanada és d’1 assassí per cada 6 jugadors). Un cop tots sàpiguen el seu paper començarà el joc. Consisteix en que tots els jugadors vagin botant lliurement per tota la pista de bàsquet, mirant a la resta. L’assassí té com a objectiu “matar” als seus companys. La resta de l’equip, per contra, té com a objectiu esbrinar la identitat de l’assassí.

Per “matar” l’assassí haurà de fer el senyal acordada (treure la llengua, picar l’ullet, etc.) quan creuí la vista amb algun dels seus companys. En aquest moment, la persona que ha estat atacada haurà de quedar-se botant de genolls. La resta de jugadors que segueixin vius tenen com a objectiu descobrir qui és l’assassí, és per això, que els atacs d’aquest últim han de ser el més dissimulats possible.

El joc acaba quan l’assassí ha aconseguit “matar” a tots els seus companys, o bé, quan algun dels innocents és capaç de descobrir la identitat de l’assassí i ho comunica a l’entrenador.

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada