Aquest any m’he sentit bé i molt a gust. He après molt i també m’he divertit molt. Quan m’equivocava m’animaven i em donaven ànims. En aquest equip no anem molt bé a la lliga però ens és igual, el que ens importa és millorar i no ‘’guanyar’’. El que no m’ha agradat és la intensitat als entrenos i als partits. I m’agradaria que treballéssim una mica més les passades. Però el que més m’agrada és el companyerisme que té aquest equip.

Max Gaspà Ibañez


Aquest any ha estat molt alegre, intens i trist, i he sentit esforç en l’equip. Per la meva experiència m’han agradat les activitats en els entrenaments. He vist companyerisme. Tots estem units.

1,2,3 UNBUNTU

Pau Ponz


El Dani i l’Aldo m’han ensenyat que a la vida s’ha de tenir educació, companyerisme, esperança i confiança. I tots els exercicis serveixen per tot.

Lucas Martínez


Crec que ha estat un any que es pot recordar anys, però tampoc sense passar-nos. M’agradaria poder tenir mínim tres victòries, però això encara es pot millorar.

A mi m’ha semblat bé el fet de fer a les llibretes els deures dels valors, però és una mica estrany perquè mai ho havia fet. Hi ha hagut conflictes que els hem superat, com per exemple una baralla per una pilota.

Ens han ensenyat que el bàsquet no és només un esport, és una vida nova per poder gaudir i tenir companyerisme amb tots els rivals amb els que ens enfrontem.

Durant aquesta temporada he après a defensar en equip. He de practicar més la tècnica individual i control de pilota. També les entrades per l’esquerra.

Com a equip crec que hem de treballar més la possessió, els passes, i aprendre a moure’ns pel camp.

Crec que l’Aldo i el Dani han estat uns boníssims entrenadors, per això, crec que es mereixen un fort aplaudiment.

Àlex Molina García

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada