Objectius: Cohesió de grup, lateralitat i ambidextrisme, percepció espacial, entrada/tir, domini i maneig de la pilota, bot de velocitat, aturades, velocitat de desplaçament.

Temps recomanat: 7-8 min

Material: Pilotes de bàsquet, cistelles, cons

Número de jugadors: 8-20

Metodologia: Aquest joc acostuma a fer-se amb equips d’edats superiors, tot i així, sent conscients de les capacitats dels nens i nenes en aquestes edats, el podem adaptar. Consisteix a col·locar, aleatòriament, uns quants cons en diferents direccions i a diferents distàncies de les cistelles. Cada nen decidirà un espai personal on deixar els cons que aconsegueixi per poder fer el recompte al final de l’exercici. Per aconseguir el con, hauran d’encistellar des d’on estava col·locat aquell con. Si la fiquen, s’emportaran el con on ells hagin decidit prèviament, si no l’encerten, hauran d’anar a llençar des d’un altre con. El joc acaba quan tots els cons han estat aconseguits, i és llavors quan es fa el recompte final per veure qui ha estat capaç d’acumular-ne més i, per tat, ha guanyat la partida.

Variants: Aquest joc també es pot fer per equips. En aquest cas, en comptes de tenir un espai per a cada jugador, es decidirà un espai per a cada equip. De manera que els components o membres de l’equip, portin els cons aconseguits a una mateixa zona.

DIBUJO_CAMP_MINES

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada