Objectius: Cohesió de grup, passada i recepció, percepció espacialpercepció velocitat, velocitat de desplaçament, velocitat de reacció.

Temps recomanat: 7 – 8 min

Número de jugadors: 16-20

Material: Pilotes de bàsquet

Metodologia: La dinàmica és semblant a la del Come-cocos tot i que amb algunes variants. Els jugadors han d’intentar tocar el màxim número de vegades les línies de fons amb la pilota, alternativament. Per fer-ho, es poden moure lliurement però sempre que un jugador tingui la pilota, ha d’estar sobre una línia. No hi ha bot, i per tant, l’única forma d’avançar és a través de passades.

Variant 1: Per afavorir la participació de tots els jugadors, es poden fer grups més petits.

Variant 2: En cas de voler complicar el joc o de tenir un equip que ha entès prou bé l’exercici, proposem una variant més complicada. Situem als jugadors o jugadores en dos equips, un equip ataca i l’altre defensa. Els atacants tindran el mateix objectiu, arribar a la línia de fons, fent passades als jugadors que rebran sobre les línies del camp. Els defensors, per la seva banda, tenen dues formes de recuperar la possessió de la pilota: tallant una passada o tocant amb la mà al jugador que té pilota. D’aquesta forma afavorim tant que els jugadors atacants siguin capaços de fer circular la pilota amb velocitat com que en defensa estiguin actius.

DIBUJO_COMECOCOS_PASES

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada