Objectius: Cohesió de grup, lateralitat i ambidextrisme, percepció espacial, domini i maneig de la pilota, bot de velocitat, velocitat de desplaçament.

Temps recomanat: 5 min

Material: Cèrcols, cons, pilotes de bàsquet

Número de jugadors: 10-25

Metodologia: Per dur a terme aquest joc, caldrà que prèviament separem el grup en dos equips. En aquest moment, mostrarem als nens i nenes com està organitzat l’espai. Hi haurà cèrcols amb cons col·locats a dins i cèrcols amb cons col·locats fora d’ells. Les consignes de cada equip han de ser contràries. És a dir, l’equip 1, per exemple, haurà d’aconseguir que tots els cons estiguin dins dels cèrcols. I, l’equip 2, al contrari, vetllar perquè hi hagi el màxim nombre de cons fora. Podem limitar el temps de joc per fomentar la competitivitat i, conseqüentment, la intensitat. El joc acabarà quan l’entrenador decideixi, i podrà fer un recompte per decidir quin equip ha estat el guanyador del joc.

Variants: En cas que vulguem innovar perquè no sigui sempre igual, o en cas que no tinguem cèrcols disponibles, podem adaptar el joc i jugar només amb cons. En aquest cas, alguns d’ells estaran tombats i altres aixecats. El funcionament, serà exactament el mateix que l’explicat anteriorment. Podem fer el mateix però ara encarant els cons cap a un costat o cap a altre. Aquest joc, té moltes variacions possibles, només cal pensar-hi, inclús podem demanar als jugadors que ens ajudin a imaginar i escollir una nova forma de jugar.

DIBUJO_CONO_DENTRO_FUERA

 

 

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada