Objectius: Cohesió de grup, velocitat de desplaçament, velocitat de reacció, percepció espacial, percepció velocitat, bot de velocitat, posició de triple amenaça, bot estàtic.

Temps recomanat: 7-8 min

Número de jugadors: 8-25

Material: Pilotes de bàsquet

Metodologia: Tots els jugadors/es tindran una pilota i estaran col·locats en dues rotllanes concèntriques. Cal que hi hagi el mateix nombre de jugadors en la rotllana de fora i la de dins, de forma que quedin col·locats per parelles (un davant de l’altre i tots encarats cap al centre de la rotllana). Hi haurà dos jugadors però, que no formaran part de la rotllana, el jugador que s’escapa i el jugador que persegueix i que correran al voltant dels seus companys. Quan el jugador que està fugint vulgui salvar-se caldrà que entri a la rotllana interior i es col·loqui davant d’una de les parelles. En aquest moment, com passaran a ser tres, el jugador que estigui a la rotllana exterior haurà d’escapar.

Quan el jugador que persegueix, atrapa a algú es produirà un canvi de rols, de manera que el que persegueix passarà a escapar-se i viceversa.

Observacions: Segons les habilitats que vulguem treballar, podem demanar als components de totes dues rotllanes que realitzin diferents accions (restar en posició de triple amenaça, mantenir un bon bot estàtic, fer canvis de mà…). O inclús demanar diferents consignes en la rotllana interior i exterior.

dibujo_entra_cau

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada