Objectius: Cohesió de grup, velocitat de desplaçament, velocitat de reacció, percepció espacial, percepció temporal, percepció velocitat, bot de velocitat.

Temps recomanat: 7-8 min

Material: Pilotes de bàsquet

Número de jugadors: 8 – 20

Metodologia: Tothom amb pilota. Se separa el grup en dos equips, cadascun d’ells es col·loca en una línia de fons i decideixen un espia a cada equip. L’equip 1 comença estant estàtics a la línia de fons, mirant cap a fora. Tots els jugadors menys un, que serà l’espia i podrà estar de cara. L’equip 2 se situarà a l’altra línia de fons i s’aniran apropant a la posició del grup 1. Quan l’espia calculi que estan massa a prop cridarà “JA!”, i els de l’equip 1 es giraran per perseguir als de l’equip 2, que hauran de reaccionar ràpidament per tornar a la seva línia de fons. A continuació, es canvien els rols i són els de l’equip 2 els que estan d’esquenes (amb l’excepció de l’espia) i els de l’equip 1 els que s’apropen.

En aquest joc hi ha dues possibilitats per guanyar. D’una banda, tocar al jugador que està d’esquenes, abans que l’espia digui JA. D’altra banda, al senyal de l’espia del teu equip, atrapar als jugadors que s’escapen. Finalment, guanya l’equip que més punts hagi aconseguit sumar sigui d’una forma o altra.

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada