Ja som aquí. A punt d’entrar a pista, amb les cistelles impacients, les pilotes preparades, el xiulet ben afinat i les línies ben marcades. Primers passos, sentint com els nostres peus floten sobre la pista. Tots aquells que estimeu el bàsquet, ja sabeu de què parlo.

Ja som aquí, preparats per rebre els jugadors. Amb noves cares a l’equip i també a la grada. Amb nous noms, noves normes, noves experiències. Tot preparat per sumar junts.

Ja som aquí, per donar importància a tot allò que realment importa. Per veure com se saluden entre abraçades i riures després de dos mesos. Per admirar el nou canvi de mà que aquella jugadora del teu equip s’ha passat tot l’estiu practicant i que, per fi, te’l pot ensenyar. Per al·lucinar amb les vambes noves d’aquell altre jugador, que t’assegura que corren més que la resta; aquelles que l’acompanyaran a cada salt, cada cursa i cada caiguda. Per veure com ha crescut aquella jugadora i què moreno està aquell que ve corrents per allà al fons. Per notar com hi ha pares més nerviosos que els seus fills. Per escoltar el bot de totes les pilotes botant alhora i per escoltar, enmig d’un silenci, la pilota entrant a la cistella. Tots aquells que estimeu el basquet, també sabeu de quin soroll parlo.

Ja som aquí, esperant el xiulet que marqui l’inici de partit. I un cop soni, tot estarà en marxa.

Un nou viatge que comença avui. Un viatge que porta la maleta carregada de somriures, i els somriures carregats de reptes. No sabem si el camí serà llaner, si ens haurem de pujar a una muntanya russa, si haurem de construir una escala o si haurem de canviar de direcció a mig camí. Sigui com sigui, no penseu en la meta, gaudiu d’aquests primers instants i deixeu-vos hipnotitzar pel viatge que fareu junts. Ja som aquí, som-hi!

Ana Hernández

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada