Objectius: Cohesió de grup, lateralitat i ambidextrisme, percepció espacial, percepció temporal, percepció velocitat, bot estàtic, bot de velocitat, velocitat de desplaçament, velocitat de reacció, memòria.

Temps recomanat: 10 min

Material: Cons, targetes, pilotes de bàsquet, pilotes d’escuma.

Número de jugadors: 12-20

Metodologia: Aquest joc requerirà de feina prèvia a casa feta per l’entrenador. Caldrà que aquest porti imatges dels poders que podem trobar al joc del Mario Kart. Aquest joc consisteix a fer una cursa, tot i que podem jugar també, movent-nos lliurement per la pista. De manera aleatòria, trobarem cons i aquests cons contindran un missatge amagat en el seu interior. Segons el missatge que trobin hauran de fer una cosa o altra. És important que botin durant el major temps possible, inclús en el moment de descobrir els poders, ja que la riquesa d’aquest joc es troba precisament aquí, en afegir accions mentre botem. Immediatament després d’utilitzar el poder que hagi trobat, el jugador haurà de deixar la targeta on l’havia trobat. Tot i així, es recomana que el mateix entrenador canviï les targetes de lloc per evitar que els nens memoritzin on estan i aprofitar-se d’això. El joc acabarà quan l’entrenador decideixi. A continuació, trobem el llistat de poders, les seves imatges i l’explicació de com s’utilitzaran cadascun d’ells.

mario-kart-paquet-sorpresa“Paquet sorpresa” Aquest serà el dibuix que tindran a l’exterior tots els cons, i que significarà que amaga una sorpresa al seu interior.

 


mario-kart-fantasma“Fantasma cec” La persona que aconsegueixi aquesta targeta haurà d’avisar a l’entrenador. En aquest moment l’entrenador avisarà que tots els jugadors (excepte el que ha aconseguit la targeta), han d’anar durant 10 segons amb els ulls tancats. Ell mateix serà l’encarregat de tornar a donar l’ordre quan s’acabi el temps.


mario-kart-pow“POW” La persona que aconsegueixi aquesta targeta haurà d’avisar a l’entrenador. En aquest moment l’entrenador avisarà que tots els jugadors (excepte el que ha aconseguit la targeta), han d’anar durant 10 segons ajupits. Ell mateix serà l’encarregat de tornar a donar l’ordre quan s’acabi el temps establert.


mario-kart-sorpresa-fatal“Sorpresa falsa” El jugador que descobreixi aquesta etiqueta haurà de romandre assegut, botant amb la mà no dominant, durant 10 segons.

 


mario-kart-llenca-closca“Llença-closca”. El jugador que descobreixi aquesta etiqueta haurà d’anar a agafar una pilota d’escuma (prèviament preparades en un extrem del camp) i podrà llençar-li a algun dels seus companys. Tindrà un sol llançament. Si algú rep el cop de pilota, haurà d’asseure’s sense parar de botar durant 5 segons.


mario-kart-llenca-closques“Llença-closques”. El jugador que descobreixi aquesta targeta haurà d’anar a agafar una pilota d’escuma i podrà llençar-li als seus companys. Tindrà tres llançaments. Les persones que rebin el cop de pilota, hauran d’asseure’s sense parar de botar durant 5 segons.


mario-kart-platan“Plàtan relliscós”. La persona que trobi aquest dibuix, agafarà la targeta i la situarà a terra, on ell vulgui. A partir d’aquell moment, aquella zona quedarà inutilitzable, i si algú trepitja el dibuix “relliscarà”. Haurà de fer 3 voltes sobre si mateix abans de seguir botant.


mario-kart-bolet-rapid“Bolet ràpid”. El jugador que descobreixi aquesta targeta podrà córrer durant 5 segons sense botar.

 


mario-kart-bolet-ultra-rapid

“Bolet ultra-ràpid”. El jugador que descobreixi aquesta targeta podrà córrer durant 15 segons sense botar.

 


mario-kart-estrella

“Estrella” El jugador que descobreixi aquesta targeta haurà d’alçar-la amb la mà contrària al bot durant 20 segons, i durant aquest temps quedarà immune de qualsevol atac dels seus companys.

DIBUJO_MARIO_KART

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada