Anna

Jo vaig començar l’any passat i m’ho vaig passar molt bé. La meva primera entrenadora es deia Clara i em va ensenyar molt bé. Em va ensenyar el cop de canell, les defenses, tirar a cistella, i les normes del bàsquet. I l’any passat al casal vaig anar a muntar amb vela i també al Tibidabo.

El meu millor partit va ser quan vaig ficar 5 cistelles i em vaig apuntar a l’escola de bàsquet Molins de Rei. I ara m’he apuntat al casal i avui hem fet guerres d’aigua i demà vaig a muntar en vela. Vaig conèixer a la Clara al tren amb la meva amiga i anirem a patinar sobre gel.

Anna, 7 anys

Els nens del Bàsquet Nou Barris opinen!

Aquest any m’he sentit bé i molt a gust. He après molt i també m’he divertit molt. Quan m’equivocava m’animaven i em donaven ànims. En aquest equip no anem molt bé a la lliga però ens és igual, el que ens importa és millorar i no ‘’guanyar’’. El que no m’ha agradat és la intensitat als entrenos i als partits. I m’agradaria que treballéssim una mica més les passades. Però el que més m’agrada és el companyerisme que té aquest equip.

Max Gaspà Ibañez


Aquest any ha estat molt alegre, intens i trist, i he sentit esforç en l’equip. Per la meva experiència m’han agradat les activitats en els entrenaments. He vist companyerisme. Tots estem units.

1,2,3 UNBUNTU

Pau Ponz


El Dani i l’Aldo m’han ensenyat que a la vida s’ha de tenir educació, companyerisme, esperança i confiança. I tots els exercicis serveixen per tot.

Lucas Martínez


Crec que ha estat un any que es pot recordar anys, però tampoc sense passar-nos. M’agradaria poder tenir mínim tres victòries, però això encara es pot millorar.

A mi m’ha semblat bé el fet de fer a les llibretes els deures dels valors, però és una mica estrany perquè mai ho havia fet. Hi ha hagut conflictes que els hem superat, com per exemple una baralla per una pilota.

Ens han ensenyat que el bàsquet no és només un esport, és una vida nova per poder gaudir i tenir companyerisme amb tots els rivals amb els que ens enfrontem.

Durant aquesta temporada he après a defensar en equip. He de practicar més la tècnica individual i control de pilota. També les entrades per l’esquerra.

Com a equip crec que hem de treballar més la possessió, els passes, i aprendre a moure’ns pel camp.

Crec que l’Aldo i el Dani han estat uns boníssims entrenadors, per això, crec que es mereixen un fort aplaudiment.

Àlex Molina García


Gisela Martínez

Sóc la Gisela Martínez, jugadora del Mini B de l’AESE. Tinc 10 anys i porto des dels 5 jugant a bàsquet.

Quan vaig començar, durant els dos primers anys, era un equip mixte i fèiem alguna trobada.

En categoria Prebenjamí tot va canviar. Ja fèiem partits i vaig escollir el número 5. Els meus primers entrenadors van ser l’Andrés Rubio i l’Ana Hernández, no els oblidaré mai. Ens van ensenyar moltíssim, sobretot valors i saber aixecar-nos en les derrotes.

M’agrada molt el bàsquet, perquè és un esport d’equip i m’ho passo molt bé amb les meves companyes. Hi ha moments difícils quan ens lesionem o quan els partits no els guanyem, però juntes ens ho passem MOLT BÉ dins i fora de la cantxa. El més important és esforçar-te molt en els entrenaments i en els partits posar en pràctica tot allò après.

Aquest any els nostres entrenadors Sergio i Núria ens estan ensenyant molt i millorem cada dia.

Vull continuar jugant a bàsquet. La meva germana petita que té 8 anys també juga a bàsquet i juntes practiquem molt. Tinc molta sort que a ella també li agradi el bàsquet. També m’agrada molt anar a veure els partits de les sèniors els cap de setmana.

El millor de tot és que els nostres familiars sempre ens feliciten i ens motiven.

Gisela, 10 anys


David

Sóc en David, tinc nou anys i jugo a bàsquet al premini masculí de l’AESE.

Des de ben petit he anat a veure els partits de bàsquet dels meus cosins i m’agrada molt aquest esport. Ja fa cinc anys que jugo a bàsquet, el primer any a l’AEC Collblanc i fa quatre que jugo a l’AESE.

He aprés molt dels entrenadors que he tingut. Quan estava a ESCOLA aprenia bàsquet fent jocs i era molt divertit i ara fem exercicis tècnics que també m’agraden molt.

Tinc un grup de companys que ens divertim molt jugant a bàsquet tots junts.

Malgrat que m’agrada molt entrenar, tinc moltes ganes que arribi el partit. M’agrada ficar moltes canastes i que entrin els tirs lliures.

M’agrada molt jugar a bàsquet!!!

David, 9 anys