Objectius: Cohesió de grup, bot estàtic, bot de velocitat, entrada i tir, domini i maneig de la pilota, velocitat de reacció, velocitat de desplaçament

Temps recomanat: 7-8 min

Número de jugadors: 4-10

Material: Pilotes de bàsquet, pilotes de tennis

Metodologia: En aquest joc tots els jugadors (excepte un, el “socarrat”) es posaran en fila a la línia de mig camp, mirant cap a la mateixa cistella. Al jugador socarrat se li manarà que realitzi una acció concreta, per exemple, fer tres bàsquets a una cistella. Mentrestant, els altres jugadors hauran de passar-se entre ells una pilota de tennis (la patata calenta), sempre seguint l’ordre establert per la fila i sense deixar de botar. Un cop el jugador socarrat aconsegueixi el seu objectiu, la patata calenta explotarà, així que el jugador que en aquell moment la tingui a les seves mans es canviarà el rol amb el socarrat.

Variants: Segons el que vulguem treballar, podem variar l’acció a realitzar, per exemple: fer deu canvis de mà seguits sota les cames, ficar dos tirs lliures consecutius, ficar cinc entrades per l’esquerra… És un bon joc per poder personalitzar segons el jugador que hagi de realitzar l’acció, i així, poder treballar les seves mancances.

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada