Objectius: Cohesió de grup, percepció espacial, passada/recepció, defensa jugador amb pilota, defensa primera línia de passada, velocitat de desplaçament.

Temps recomanat: 7-8 min

Material: Cons, cèrcols, pilota de bàsquet

Número de jugadors: 8-12

Metodologia: En aquest cas, també haurem de dividir el grup en dos equips. Aquests hauran de passar-se la pilota entre ells amb la finalitat d’acabar plantant la pilota en una zona determinada i prèviament acordada (normalment, les línies de fons). L’altre equip, que en aquell moment defensarà haurà d’intentar evitar que li facin punt i robar la pilota per a poder aconseguir-lo ells. Guanyarà qui més punts hagi aconseguit al final de la partida. Aquest joc, accepta diferents variants com les següents:

Variant 1: Joc de la torre. Mateixa dinàmica i mateixes normes però limitant la zona on poder plantar la pilota, per exemple, amb un cèrcol.

Variant 2: Enderrocar els cons. Mateixa dinàmica i mateixes normes però en aquest cas l’objectiu serà enderrocar els cons situats al fons del camp, sense sobrepassar en cap moment la línia de fons. El primer equip que aconsegueixi enderrocar tots els cons de l’altre equip, guanya.

DIBUJO_PLANTAR_PILOTA

 

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada