Objectius: Cohesió de grup, velocitat de desplaçament, velocitat de reacció, percepció espacial, percepció velocitat, bot velocitat.

Temps recomanat: 7 – 8 min

Material: Cèrcols de colors, pilotes de bàsquet.

Número de jugadors: 10 – 20

Metodologia: Tots els jugadors tindran pilota excepte un, que serà qui s’encarregarà d’atrapar. Per la pista, hi haurà cèrcols distribuïts lliurement per tot arreu. Els jugadors s’aniran desplaçant lliurement per tota la pista. Quan l’entrenador xiuli o faci un senyal, tots els jugadors s’hauran de ficar en un refugi (cèrcol) per evitar ser atrapats pel jugador sense pilota. Cada cèrcol, segons de quin color sigui, admetrà una quantitat de jugadors diferent. Per exemple, als refugis blaus només podrà entrar un jugador, als vermells dos i als grocs tres. Si el jugador que persegueix és capaç d’atrapar a un jugador abans que aconsegueixi arribar a un refugi, aquest deixarà la pilota i ajudarà el seu company a atrapar. El joc acaba quan tots hagin estat atrapats.

Variant: En comptes d’utilitzar només cèrcols, es pot utilitzar material més divers. Per exemple, bancs suecs, plataformes… cada tipus de material admetrà un nombre diferent de refugiats.

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada