Objectius: Cohesió de grup, percepció espacial, passada/recepció, defensa jugador amb pilota, defensa primera línia de passada, velocitat de reacció.

Temps recomanat: 7-8 min

Material: Pilota de bàsquet

Número de jugadors: 6-10

Metodologia: En aquest joc els alumnes estaran distribuïts en forma de cercle, excepte un, que es trobarà al centre d’aquesta rodona. Hi haurà una sola pilota per tots els jugadors i el funcionament serà el següent. Els jugadors que formen el cercle hauran de passar-se la pilota entre ells, sense cap ordre establert prèviament. El jugador del centre ha d’intentar interceptar la pilota. En cas que ho aconsegueixi, hi haurà canvi de rol entre els dos implicats. El joc finalitzarà quan decideixi el responsable de grup.

Variant: Una altra forma de treballar aquest exercici, és centrant-nos en la defensa al jugador amb pilota en comptes de la defensa de la línia de passada. És per això, que en aquest cas, el canvi de rols es produirà si el jugador que està al centre aconsegueix arribar a tocar al jugador amb pilota abans que aquest hagi fet la passada.

DIBUJO_RONDO

 

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada