Objectius: Bot de velocitat, cohesió de grup, velocitat de desplaçament, velocitat de reacció, percepció espacial, percepció velocitat.

Temps recomanat: 7-8 min

Número de jugadors: 6-12

Material: Cèrcols, pilotes de bàsquet

Metodologia: El joc es basarà en el conegut joc del Tic-tac-toe, és a dir, el 3 en ratlla. Situarem els cèrcols formant un quadrat de 3×3, simulant un taulell d’aquest joc, al fons de la pista. Els jugadors estaran a l’altre fons dividits en dos equips, cadascun dels quals tindran pilotes d’un determinat disseny. Al senyal de l’entrenador, sortiran els dos primers participants de cada equip i situaran la seva pilota en un dels cèrcols (no pot haver-hi dues en un mateix cèrcol). Hauran de tornar el més ràpid possible i donar el relleu al següent company del seu equip que farà la mateixa acció. L’objectiu final de cadascun dels equips és aconseguir tenir en el taulell les tres pilotes alineades. Això significa que cada equip només comptarà amb tres pilotes i que, a partir del quart torn, no se n’afegirà cap sinó que s’hauran de moure dins del propi taulell per aconseguir el punt (només es podrà fer un moviment per participant).

Variants: En cas de no tenir pilotes de diferents colors o dissenys, es pot adaptar el joc utilitzant pitralls, cons, pilotes de tennis, o qualsevol altre material que permeti distingir els dos equips. En aquest cas, cada jugador tindrà la seva pilota i hauran d’arribar fins al “taulell de joc” botant.

DIBUJO_TIC_TAC_TOE

Comparteix!

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada